понедељак, 19. јул 2010.

Kunfeherto cup

Prošle zime sam uradio mnogo treninga i imao sam velika nadanja, ovo leto sam preležao, prevozio i nervirao se. Ali idemo dalje. If you can dream it, you can do it!!!

Prošle nedelje sam u okviru priprema za Kopaonik open odlučio da odem u Kunfeherto na trening trku. Tačno je da teren nema veze sa onim na Kopu ali trka je trka, uvk dobra za podizanje forme i samopouzdanja. Jedva sam je istrčao, jer sam statovao maltene u podne, na preko 30stepeni, po pesku, ali svima je bilo isto. Trudio sam se da ne grešim i uspeo sam. Završio sam trku sa ne više od 1min greške zbog stajanja u zoni kontrole, a što se tiče trčanja, e tu sam zaribao. Cilj sam čekao sa prve tećine trke. Na kraju 10km za 57.54min, prvo mesto, ali najbitnije je da mi se lagano vraća samopouzdanje i da sam siguran u ono što radim.
Za dva dana kreće serijal od 6 trka za 5dana. Nisam spreman za ovo takmičenje. Kako će telo odreagovati videćemo, mislim da nemam snage za sve trke, ali ceniću na licu mesta kako se osećam. Opet Rtanj, opet Kop, opet dobre trke.

Нема коментара:

Постави коментар