уторак, 9. август 2011.

WOC last minute

Pošto smo u jeku turističke sezone, poslednji je trenutak da se prijavite selektoru i da mu se zakunete da trenirate, nasmejte se i bićete pozvani na WOC u Francuskoj. Tako mogu opisati naš sastav za ovo takmičenje. Niko u Savezu ovo ne shvata kao ozbiljno takmičenje, a s obzirom da su ga turisti planirali, valjda očekuju da se i mi turistički ponašamo. Selektor nije hteo ni da čuje za trening kamp, koji je bio skup, a vodili su na exkurziju u Češku na EYOC ženski tim i trenera, koji se dokazao u radu i na trkama. Sada na WOC ide osmočana ekipa sa tri muškarca, dve devojke i troje u delegaciji. Nije mi jasno zašto nisu pored Slađe i Dragane poveli bar još jednu devojku, da imaju plasman u štafeti. Ovako njih dve mogu biti prijavljene, ali nekompletne štafete ne mogu startovati, IOF pravilo.
A pošto idemo na odmor, krenućemo u 5do12, taman da se stigne na start kvalifikacija posle neprospavane noći. Čuđenje nije potrebno, kao da nikada niste putovali celu noć ka moru i onda ujutru radosno istrčali na plažu. Kakav gušt, ali merak nema cenu. Nemojte gubiti vreme pored kompova i gledati naša vremena u kvalifikacijama, na B92 će sigurno prenositi ATP Montreal ili Toronto.
Zato, ako niste bili na godišnjem, ako imate crveni pasoš, ako vam je ranac za put uvek spreman za pokret, javite se selektoru ili potpredsedniku koji su organizovali put iz sata u sat, možda i iz minuta u minut ne sećam se, i možda ćete se naći u kombiju koji polazi sa parkinga kod Strava centra u četvrtak u 17h. Šteta što ne ide Sava, on bar uvek ponese 26 sendviča za večeru.

Нема коментара:

Постави коментар