субота, 21. јануар 2012.

Trening trka Topčider

 Posle dugo vremena trčao sam neku kartu u takmičarskom ritmu, jer sam se u nedostatku novca za odlaske na karte, do sada oslanjao samo na bazicne pripreme. Ove sezone sam krenuo ambiciozno u pripremni period, sve sa ciljem da na kraju ove godine istrčim maraton ispod 2:30, i nedeljama se kupila kilometraža koja je prelazila 200km nedeljno. Nikad bolju zimu do sada nisam uradio, a puno mi je sve to olakšao Pop, koji me trpi cele ove zime,  Međutim, nisam zaboravio ni da trčim sa kartom. Prvi deo sezone planirao sam da se posvetim orijentiringu i da vidim kakvi su efekti svih ovih kilometara.


Danas smo prvi put trčali štafetu posle njegovog prelaska u Rtanj, i kao što je bilo očekivano bili smo prvi.  Ali rezultat nije bio u prvom planu već prilika da     se napravi brz trening sa kartom. Ispod imate karte sa današnje štafete.


8 коментара:

 1. Bogme dobar obim Blažo! Srećno sa < 2:30!

  ОдговориИзбриши
 2. Momački obim... Srećno sa < 2:30!

  Jel i Pop radio toliki obim? Koliko dugo si na tom režimu?

  ОдговориИзбриши
 3. Pa celu zimu treniram tako, Pop isto ali sa neznatno manjom kilometrazom

  ОдговориИзбриши
 4. Можда стигнеш и на Олимпијаду!?
  Ипак добро размисли о "испод 2 сата и 30 минута" на 42,195м.
  Јави нам када то истрчиш, можда будемо још на овој планети!?

  ОдговориИзбриши
 5. Pa kad si toliko pametan, samo takmicenje su Olimpijske igre a period izmedju igara je olimpijada. A kao drugo, norma je 2:18:00, tako da kad sledeci put budes lupao gluposti prvo se informisi, ko go da si.

  ОдговориИзбриши