четвртак, 29. јул 2010.

Kopaonik open 2010

Kokošari, jajare i goveda. Dovoljan opis takmičenja sa nažalost dobrim kartama.






Trekove mi sat nije zapamtio tako da kačim samo karte. I još po neko govedo.
Rezultate možete pogledati ovde.

12 коментара:

  1. Анониман29. јул 2010. 18:53

    Odakle ti pravo da nekoga tako nazivaš.Da si bio prvi verovatno tako nebi komentarisao.Tvoju žalbu
    je odbila komisija koja je bila sastavljena od stanih takmičara i od međunarodnog kontrolora,a ne od ljudi iz Jaenice.Ubuduće da povedeš računa kako nekog nazivaš,jer ja koliko znam tebe gospodine Maksimoviću niko iz kluba Jasenica tebe nije tako prozivao i nazivao.

    ОдговориИзбриши
  2. Procitaj tekst jos jednom, jer sam ubedjen da nigde nisam spomenuo Jasenicu! A ako mi pretis, onda napisi ime i prezime!

    ОдговориИзбриши
  3. Blazo svaka cast jaci si od lopova i kesa koji ne umeju da pobede zasluzeno nego kao kukavice,zaboravi na njih jer nisu vredni nerviranja.
    Novi sad je uz tebe

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман29. јул 2010. 22:51

    Molim te da budes malo opsirniji u opisu takmicenja na Kop-u.Redovno citam tvoje komentare i vrlo su opsirni,nerazumem sta se desavalo na Kopaoniku i sto su karte NAZALOST dobre,dali su trebale NASRECU da budu lose.Sta te je to toliko naljutilo,ti si obicno blage naravi.Pozdrav.

    ОдговориИзбриши
  5. Pa dovoljno sam rekao,neke stvari treba sto pre zaboraviti. Bice uskoro jos takmicenja i postova, ovo jednostavno ne mogu da komentarisem.

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман29. јул 2010. 23:11

    Treneru,nadam se da ces biti prema deci koju su ti poverili prijatelji Orijentiringa biti edukativan kao sto si prema njihovim roditeljima,mozda te deca bolje razumeju.ZABRINUTI RODITELJ.

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман30. јул 2010. 16:37

    Gospodine Maksimoviću tačno je da nisi pomenuo Jasenicu,ali ti vrlo dobro znaš koje organizovao takmičenje pa mu to dođe na isto.Što se tiče pretnje uopšte nisam imao tu nameru.Ja ti se izvinjavam ako si me pogrešno shvatio.Valjda ćemo se sresti na nekom narednom takmičenju i ljudski porazgovarati.Samo nemoj da zaboraviš da u organizaciji na Kopaonikiu su bila deca koju si zvao na kamp pa ispada da au i oni ono što si izerkao da sada nepominjem.

    ОдговориИзбриши
  8. Администратор блога је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  9. Molim vas procitajte tekst jos jednom, a ako se vi iz Jasenice nalazite prozzvanim to je veroatno zbog toga sto znate da ste nesto sjebali pa mislite da vas prozivam. Ko zna sta sam ja mislio?

    ОдговориИзбриши
  10. Анониман31. јул 2010. 17:57

    Blažo ti sada možeš da pričaš šta hoćeš,ali niko nije baš toliko mutav.Da završimo ovu raspravu,pa kad se sretnemo na nekom takmičenju lepo da razjasnimo sve.

    ОдговориИзбриши
  11. Verovatno niko nije mutav ali se tako ponasaju. Nemam ja nikakve potrebe da se vise raspravljam sa bilo kim i bas me briga sta bilo ko misli. Ako se nekome ne svidja ono sto ja pisem ne mora ni da cita, jer sve sto sam hteo da kazem ja sam rekao na Kopu.

    ОдговориИзбриши