четвртак, 26. мај 2011.

Ničija nije do zore gorela

Niko vas ne tera da čitate moj blog, ja vaš ne čitam sigurno. Svi koji su se našli prozvanim su to čuli od mene u lice, tako da ne znam što se sad čude. I dalje nisam video vaše rezultate, zato što ih nema.
Ničija nije do zore gorela, to sam vam rekao i prošle godine, a kao odgovor dobili ste jednog još bržeg Blaža. Pobedite me u šumi, a ne na blogu i sajtu. Ja sam i dalje brži od vas. I ne dirajte klince, oni su dobri momci, ja im samo pomažem da budu još bolji i da konačno izađe dobar senior od klinaca koji su prošli juniorski staž.

3 коментара:

  1. Анониман26. мај 2011. 22:45

    U životu možemo ostvariti sve što želimo, ako dovoljnom broju ljudi pomognemo da oni ostvare što žele !!!
    Blazo dela i tvoji rezultati sve govore,samo napred,podrzavam te.
    Kum M40.

    ОдговориИзбриши
  2. Blažo,obraz imaš,ponos još kako,rezultati su tu glavni parametar.Klinci će uz tebe,jedino uz tebe mnogo naučiti i sve to realizovati u Zvezdarskoj šumi.Svakog dana u svakom pogledu želim VAM da što više napredujete.

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман26. мај 2011. 23:10

    Niko tebe nije pobedio na blogu i sajtu. To je bio samo njihov neuspeli pokušaj. I dalje tvoj blog može da se čita na World of O. Sa njega te sigurno niko neće skinuti. A oni koji na orijentiring gledaju kao na sport sigurno više obilaze taj sajt od sajta saveza.
    Rezultate ti niko ne može skinuti!
    Samo napred!

    ОдговориИзбриши